Angry Birds csapat körte zsákon

 

Négy nagyon mérges madár egy magas, nagy babzsákon.

Kényelmes háttámlás fazon, játékhoz, pihenéshez.

Az ára 28.900.- forint, mely a név felírását is magába foglalja.

 

Körülvesz és megtart.

szív
 Külső Huzat: tökéletesen színtartó, dekoratív, strapabíró és pihe- puha: polár well soft és polár baby soft. Ezeket az anyagokat leginkább babatakaróként ismerheti és szeretheti, aki már találkozott velük- nagyjából minden kisbabás és otthon puhába takarózó. Ideális babzsákra is, hiszen finom és meleg, pont arra ösztönöz, amire a zsák is: megpihenni, belebújni. A pachwork technikával rávarrt nevek, minták és dekorációk többnyire szintén polár anyagból készülnek, rugalmasságuk alkalmassá teszi erre őket  (pl. a vászon a rugalmas poláron nem nyúlik, csak feszül) A külső huzat 1 méteres cipzárral nyitható, könnyen lehúzható é mosható akár gépben is 30 c fokon. Természetesen a huzat cserélhető is, ha kisgazdája megunta, kinőtte v. csak úgy.
Belső huzat: Rugalmas, könnyű anyagból készül, dupla varrással, tetején cipzárral ellátva, így az utántöltés könnyen megoldható.
Töltőanyag: A babzsák első osztályú polisztirol gyöngyökkel (nem darálékkal) van töltve, melyek a rendeltetésszerű használat mellett zsugorodnak
Tulajdonságai:
  • nagyon könnyű
  • kiváló hőtartó
  • antiallergén
  • nedvesség taszító

M méret (6-99 éves korig)

magasság: 125 cm

szélesség: 95 cm

űrtartalom: 250 l

Hozzászólás