szív
babokzöld
NONO babzsákja – a leírásokban nem fogtok többes számmal találkozni, mivel a babzsák tervezésétől a kivitelezéséig, a töltésén és a varrásán át egyszemélyes felelős vagyok- így a garanciát is én vállalom. (mindent, ami a gyártásra vonatkozik, a kisolló nem az én asztalom:)

Külső Huzat: tökéletesen színtartó, dekoratív, strapabíró és pihe- puha: polár well soft és polár baby soft. Ezeket az

  anyagokat leginkább babatakaróként ismerheti és szeretheti, aki már találkozott velük- nagyjából minden kisbabás és otthon puhába takarózó.
                     Ideális babzsákra is, hiszen finom és meleg, pont arra ösztönöz, amire a zsák is: megpihenni, belebújni. A pachwork technikával rávarrt nevek, minták és dekorációk többnyire szintén polár anyagból készülnek, rugalmasságuk alkalmassá teszi erre őket
                     (pl. a vászon a rugalmas poláron nem nyúlik, csak feszül) A külső huzat 1 méteres cipzárral nyitható, könnyen lehúzható é mosható akár gépben is 30 c fokon. Természetesen a huzat                cserélhető is, ha kisgazdája megunta, kinőtte v. csak úgy.

   Belső huzat: Rugalmas, könnyű anyagból készül, dupla varrással, tetején cipzárral ellátva, így az utántöltés könnyen megoldható.

    Töltőanyag: A babzsák első osztályú polisztirol gyöngyökkel (nem darálékkal) van töltve, melyek a rendeltetésszerű használat mellett zsugorodnak.

 

  Tulajdonságai:

–  nagyon könnyű

–  kiváló hőtartó

–  antiallergén

–  nedvesség taszító

–  hófehér színű, szabályos golyók

–  freonmentes

–  nehezen éghető

 

Fazonok: