Piros Angry Birds körte babzsák

 

szív

Kényelmes háttámlás fazon, játékhoz, pihenéshez, körülvesz és megtart.

Az ára 23.900.- forint, mely magába foglalja a név felírását is.

M méret (6-99 éves korig)

magasság: 125 cm

szélesség: 95 cm

űrtartalom: 200 l

 babokzöld
Külső Huzat: tökéletesen színtartó, dekoratív, strapabíró és pihe- puha: polár well soft és polár baby soft. Ezeket az   anyagokat leginkább babatakaróként ismerheti és szeretheti, aki már találkozott velük- nagyjából minden kisbabás és otthon puhába takarózó. Ideális babzsákra is, hiszen finom és meleg, pont arra ösztönöz, amire a zsák is: megpihenni, belebújni. A pachwork technikával rávarrt nevek, minták és dekorációk többnyire szintén polár anyagból készülnek, rugalmasságuk alkalmassá teszi erre őket (pl. a vászon a rugalmas poláron nem nyúlik, csak feszül) A külső huzat 1 méteres cipzárral nyitható, könnyen lehúzható é mosható akár gépben is 30 c fokon. Természetesen a huzat cserélhető is, ha kisgazdája megunta, kinőtte v. csak úgy.

Belső huzat: Rugalmas, könnyű anyagból készül, dupla varrással, tetején cipzárral ellátva, így az utántöltés könnyen megoldható.

Töltőanyag: A babzsák első osztályú polisztirol gyöngyökkel (nem darálékkal) van töltve, melyek a rendeltetésszerű használat mellett zsugorodnak

Tulajdonságai:nagyon könnyű, kiváló hőtartó, antiallergén, nedvesség taszító

Hozzászólás