Halacskás babzsák

Halacskás körte alakú, háttámlás babzsák tengerészeknek

Kényelmes háttámlás fazon, játékhoz, pihenéshez.

Körülvesz és megtart.

Az ára 23.900.- forint, mely a név felírását is magába foglalja.

S méret (5-6 éves korig kényelmes)

magasság:105 cm

szélesség: 85 cm

űrtartalom: 200 l

Külső Huzat: tökéletesen színtartó, dekoratív, strapabíró és pihe- puha: polár well soft és polár baby soft. Ezeket az  anyagokat leginkább babatakaróként ismerheti és szeretheti, aki már találkozott velük- nagyjából minden kisbabás és otthon puhába takarózó.

Ideális babzsákra is, hiszen finom és meleg, pont arra ösztönöz, amire a zsák is: megpihenni, belebújni. A pachwork technikával rávarrt nevek, minták és dekorációk többnyire szintén polár anyagból készülnek, rugalmasságuk alkalmassá teszi erre őket
(pl. a vászon a rugalmas poláron nem nyúlik, csak feszül) A külső huzat 1 méteres cipzárral nyitható, könnyen lehúzható é mosható akár gépben is 30 c fokon. Természetesen a huzat cserélhető is, ha kisgazdája megunta, kinőtte v. csak úgy.
Belső huzat: Rugalmas, könnyű anyagból készül, dupla varrással, tetején cipzárral ellátva, így az utántöltés könnyen megoldható.
Töltőanyag: A babzsák első osztályú polisztirol gyöngyökkel (nem darálékkal) van töltve, melyek a rendeltetésszerű használat mellett zsugorodnak
Tulajdonságai:
  • nagyon könnyű
  • kiváló hőtartó
  • antiallergén
  • nedvesség taszító

Hozzászólás